Hava Durumu

Bergüzar Korel'den "Squid Game" uyarısı

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, son günlerde gündem olan "Squid Game" dizisi ile ilgili sosyal medya üzerinden "Rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin"dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2021 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2021 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bergüzar Korel'den "Squid Game" uyarısı

Dünya gündemine oturan Netflix dizisi Squid Game ile ilgili eğitimciler ve aileler çocukların üzerinde olumsuz etki yaratmasından şikayetçi olduklarını sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

3. çocuğuna hamile olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel'den de tepki geldi. Korel sosyal medya üzerinden, "Duyduklarıma inanamıyorum. Squid Game izlemeyen çocuk yok. İki gün önce ilk kez açtık ve aklı başında bir ebeveynin çocuğuna bu diziyi nasıl izlemesine izin verdiğini anlamış değilim. Bu dizi asla çocuklara uygun değildir. 'Ama bütün arkadaşlarım izliyor' diyebilir çocuğunuz, cevabı çok net 'bu dizi senin yaşına uygun değil, 18 yaşından küçüksün ve o yaşa gelene kadar bizim sorumluluğumuzdasın ama diğer evlerde olan kurallar bizim sorumluluğumuz dışında.' Anne ve babalara sesleniyorum; rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin. Kanal bile +18 ve intihar uyarısı verirken buna nasıl görmezden geliyorsunuz?"  dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.