Hava Durumu

Bensu Soral'dan flaş hamle

Hakan Baş ile dün tek celsede boşandığı iddia edilen ünlü oyuncu Bensu Soral sosyal medya hesabından, ayrılık sonrası fotoğraf paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2021 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2021 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bensu Soral'dan flaş hamle

Uzun süredir devam eden birlikteliklerini 2018 yıllında evlilik ile taçlandıran Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin evliliği üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu.

İş insanı Hakan Baş'ın sosyal medya fenomeni Mina Ceren ile görüntülenmesi ve ardından Bensu Soral'ın partneri Kubilay Aka ile çekilmiş samimi görüntülerinin ortaya çıkması boşanma söylentilerini güçlendirmişti.

Bu görüntülerin ardından ortak bir açıklama yapan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti, evliliklerinde bazı sorunlar olduğunu ve bunları çözmek için çaba sarf ettiklerini söylemişlerdi.

GazeteMagazin'in haberine göre; bir süredir gözlerden uzak olan ikilinin geçtiğimiz günlerde 3 yıllık evliliklerini sessiz sedasız bitirdiği öne sürülmüştü.  Anlaşmalı olarak boşanan çiftin 3 yıllık evliliklerinin tek celsede dün sona erdiği iddia edilmişti.

Güzel oyuncu Bensu Soral, Hakan Baş ile boşanma sonrası soluğu arkadaşlarıyla bir eğlence mekanında aldı. Kardeşi Bedirhan Soral ile fotoğrafını paylaşan Bensu Soral'a binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.