Hava Durumu

Sakarya trafik sorununu çözüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, trafik kazalarının fazla olduğu bölgelerde sinyalizasyon ve şerit çalışması uyguluyor. Yayalar için risk oluşacak yerlere, “dikkat” yazılı elektronik tabelalar yerleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2021 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2021 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Sakarya trafik sorununu çözüyor

SAKARYA(İGFA)- Sakarya'da il genelinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kaza oranlarını azaltmak için çalışmalarına devam ediyor. Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alışveriş merkezleri, okul çevreleri, çarşı bölgeleri ve yoğun olan tüm bölgelerde hız kesici, sinyalizasyon ile tabela yerleştiriyor. 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşan Yol Bakım Dairesi, “Büyükşehir Belediyesi olarak trafik güvenliğini sağlamak için şehir genelinde yoğun şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın kullandığı yaya geçitlerinde, uyarı sistemlerini uyguluyoruz. Daha önce yaya geçidi olarak işlediğimiz noktalara, sürücüleri uyarmak için hız kesici şeritler ve ‘dikkat’ yazılı elektronik tabelalar yerleştiriyoruz. Özellikle Serdivan’da sürekli kazaların meydana geldiği alışveriş merkezleri bölgesinde yoğun bir çalışmamız var. Daha güvenli bir ulaşım ağı için gayretle çalışmaya devam ediyoruz” denildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.