Hava Durumu

Sakarya'da öğrencilere konaklama imkanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Valiliği'nin destekleriyle birlikte Akyazı ve Hendek bölgelerinde iki ayrı yurt öğrenciler için hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Sakarya'da öğrencilere konaklama imkanı

SAKARYA(İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Valiliği üniversiteli öğrencilerin barınma sorunlarına çözüm üretti. 

İlk Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı olan Akyazı ve Hendek yurtlarını öğrencilere hazırlan Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Valilik açıklama yaptı, “Öğrenci şehri Sakarya’mıza öğrenim görmek üzere gelen ve hiçbir yerde konaklama imkânı bulamayan öğrencilerimizin sorunlarına geçici çözüm olarak Akyazı ve Hendek İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı iki ayrı yurdu hazırladık. Öğrencilerimizi barınma sorunlarını çözene kadar yurtlarımızda misafir edeceğiz. Misafir ettiğimiz öğrencelerin kampüse ulaşımlarını sabah 08.00, akşam 18 olmak üzere geçici olarak sağlayacağız. Kalacak yer sorunu yaşayan tüm öğrencilerimizin 0264 289 30 00 irtibat numarasıyla iletişime geçmelerini önemle duyururuz. Her geçen gün öğrenci kapasitesi hızla artan ve öğrenci dostu olan Sakarya’mızda güçlü devletimiz ve tüm idari birimlerimizle öğrencilerimizin yanındayız. Bu anlayışımızdan ödün vermeden tüm öğrenci kardeşlerimizin eğitim hayatları boyunca yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.