Hava Durumu

Kocaeli'de optimistçilerin final heyecanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Optimist Trofesi Yelken Yarışları’nda final heyecanı yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli'de optimistçilerin final heyecanı

KOCAELİ (İGFA) - Türkiye’nin en önemli su sporu etkinliklerinden biri olan yelken yarışları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Başiskele sahilinde yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Optimist Trofesi Yelken Yarışları’nda final heyecanı yaşandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Optimist Trofesi Yelken Yarışlarının son gününde kadın ve erkek gruplarında 3’er yarış yapıldı. 50 sporcu kürsüye çıkmak için yarıştı. Gün sonunda 5 kategoride dereceye giren 19 sporcuya ve yarışmaya katılan tüm spor kulübü temsilcilerine ödülleri verildi. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, yarışmaya katılan tüm sporculara teşekkür etti.

Optimist Genel Kategorisinde İçdaş Spor Kulübü Derneği sporcusu Kayra Doğan birinci, İzmit Yelken Kulübü Spor Derneği Sporcusu Duru Demirdalmış ikinci, İçdaş Spor Kulübü Derneği Sporcusu Elvin Gürbüz üçüncü, Körfez Yarımca Yelken Kulübü Sporcusu Levent Kaldırım dördüncü, İzmit Yelken Kulübü Spor Derneği Sporcusu Can Er beşinci oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.