Hava Durumu

Karşıyaka’da mavi “Rengin” sergisi

Karşıyaka'da Mavi Kelebek Mozaik Kültür ve Sanat Derneği'nin düzenlediği " Rengin" mozaik sergisinde 50 eser sergilendi. Kursiyerlerin çalışmaları olan mozaikler sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Karşıyaka’da mavi “Rengin” sergisi

İZMİR (İGFA)- İzmir Karşıyaka Mavi Kelebek Mozaik Kültür ve Sanat Derneği tarafından geleneksel olan mozaik sergisi düzenlendi. “Rengin” adını verdikleri serginin ilki Kent A.Ş Deniz Kent kır bahçesinde düzenlendikten sonra ikincisi Bahriye Üçok mahallesinde bulunan dernek binasında yapıldı.

Kursiyerlerin yaptığı “Rengin” sergisinde 50 eser sergilendi. 2020-2021 sezonunda altı ay süren kurstaki yapılan emeklerin sergilendiğini söyleyen kalan Dernek Başkanı ve seramik sanatçısı Şükriye Işıkal; ‘Pandemi koşulları çerçevesinde çalışmalarımıza günde üç kursiyerle katılabiliyordu. Her gün değişik kursiyerimiz gelerek 20 kursiyerimizle dönüşümlü olarak çalışarak bu serginin ortaya çıkmasını sağladık. Her yıl gerçekleştirdiğimiz geleneksel sergimizin bu yıl 10'ncusunu düzenledik.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.