Hava Durumu

Karabağlar’ da “Eğitim Kart” ile kırtasiye desteği

İzmir'in Karabağlar ilçesinde ilkokul çocuklarının kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak ve kırtasiyeci esnafına destek olmak için " Eğitim Kart" dağıtımı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Karabağlar’ da “Eğitim Kart” ile kırtasiye desteği

İZMİR (İGFA)- İlkokula yeni başlayan öğrenci ve ailelerine destek olmak için Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen “Eğitim Kart” çalışması devam ediyor.

Öğrenci ve ailelerin dışında kırtasiyeci esnafına da destek olmak için başlatılan “Eğitim Kart” bugün Emrullah Efendi İlkokulu’nda dağıtıldı. Dağıtım esnasına kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İlçemizde bulunan ve ilkokula yeni başlayan 3600 öğrencimize, Eğitim Kart'la kırtasiye desteği sağlıyoruz. Bu banka kartlarıyla ilçemizdeki kırtasiyeci esnafımızdan çocuklarınızın ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz.

Sizler veliler olarak elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Bizim de amacımız küçük de olsa bu çabaya katkı koymak. Başarabilirsek ne mutlu bizlere. Çocuklarımız ne kadar iyi, donanımlı yetişirlerse bu ülkeye yararları o kadar fazla olur. diyerek tüm çocuklara eğitim yaşamlarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.