Hava Durumu

İzmit Spor Kulübü, hedef ligde kalmak

İzmit Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Olağan Üstü Genel Kurulu toplandı. Kurul'da Uğur Koştur hedefleri hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
İzmit Spor Kulübü, hedef ligde kalmak

İZMİT (İGFA)- İzmit Belediye Gençlik Spor Kulübü tarafından Olağan Üstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut başkan Uğur Koştur kuruldaki konuşmasında amaçlarının borçları temizlemek ve ligde kalmak olduğunu belirtti.

Cephanelik Spor Tesisleri’nde toplanan Olağan Üstü Genel Kurul’a, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, İKM Başkanı Murat Öztürk, Petrol İş Sendikası Başkan Yardımcısı Teoman Aydınoğlu, İzmit Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya, Kocaelispor’un eski yöneticilerinden Murat Barış, İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Fırat Okul, Kulüp Genel Menajeri Cengiz Kahraman, spor adamları ve üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanan kurulda divan başkanlığında Hüseyin Olcay, katiplerde Burhan Sayan ve Rakıf Yel vardı. Yönetimde 14 kişinin yer aldığı ve görev dağılımının yapılacağı söylendi.

SPOR KENTİ İZMİT

A takımına milli sporcu yetiştirmek için çalışmalarına devam ettiklerini fakat pandemi sürecinde bütçe sıkıntısı yaşadıklarını söyleye Koştur, spor kenti olan İzmit’te minimum maliyetle kalıcı ve yarışmacı bir takım olmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Koştur, “Sponsorluk konusunda HDI Sigorta’ya çok teşekkür ediyoruz. Kendileri Beşiktaş’ın isim sponsoru olduğu için bize anlaştığımız paradan bir indirim yapmadan forma göğüs sponsoru oldular ve bize can suyu verdiler. Yine ilimizde faaliyet gösteren UMF Yapı isim sponsorumuz oldu. Takımımızın bu sezonki adı UMF Yapı İzmit Belediyespor oldu. Birkaç firma ile daha görüşmelerimize devam ediyoruz. Amacımız borçsuz bir UMF Yapı İzmit Belediyespor takımını yönetmek.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.