Hava Durumu

Batman'da çocuk ve gençlere spor malzemesi

Batman'da Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nün açtığı lisans edindirme, boks, kick boks ve yüzme kurslarına katılan öğrencilere, Emniyet Müdürlüğü tarafından spor malzemeleri dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2021 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2021 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Batman'da çocuk ve gençlere spor malzemesi

Ercan ARSLAN ( Batman İGFA) - Batman'da ÇOGEP kapsamında düzenlenen etkinliğe İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,  Polis Başmüfettişi Davut Karakülah, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şafi Özperk ve öğrenciler katıldı.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şubesinin çocuklara yönelik çalışmalarının yanısıra, Kayseri, Niğde ve Osmaniye’den çocukların gönül köprüsü ile Batman’da konuk edildiği projenin detayları da anlatıldı. Daha sonra açılan lisans edindirme, boks, kick boks ve yüzme kurslarına katılan öğrencilere spor malzemelerinin dağıtımı yapıldı.

Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, çocukları önemsiyor ve üzerlerinde gerçekten durmaya çalıştıklarını belirterek, " İl Emniyet Müdürlüğü olarak asayişte, narkotikte, özellikle terörde tek bir amacımız var, ülkemizin birliğini bütünlüğünü korumak, çocuklarımızı suçtan uzak tutmak. İlgili şubemiz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Spor İl Müdürlüğümüzün de ortak paydaşıyla bu tür projeleri yürütüyor” dedi.  

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.