Hava Durumu

Başkan Yüce: " Ülkemizi yarınların dünyasına hazırlayacağız"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları tarafından açılan gençlik merkezinin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Ekrem Yüce, Erenler'de 33 milyona yatırım yaptıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2021 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2021 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Başkan Yüce: " Ülkemizi yarınların dünyasına hazırlayacağız"

SAKARYA(İGFA)- Erenler İlçe Teşkilatı ziyaretine giden Başkan Yüce'ye, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Cerrahoğlu, Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanları, teşkilat üyeleri, meclis üyeleri ve davetliler eşlik etti. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,sevgi, saygı ve dayanışmalarını kaybetmemelerini söyleyerek, “Sizin yaşlarınızda ülkemizin bugünleri için yani milletimizi daha güzel yarınlara ulaştırmak için mücadele ettik. Hamdolsun Allah’a ki özveri, fedakârlık ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleriyle bugünlere geldik. Biz sahip olduğumuz imkânlar dâhilinde kendimiz için belirlediğimiz misyonu tamamlama gayretini hiçbir zaman elden bırakmadık. Şimdi ülkemizi yarınların dünyasına hazırlayacak olan sizlersiniz. Bunun için kendinizi geliştirmeli ve gündüz gece demeden çalışmalısınız. “Sakarya’da Asfaltlanmamış Yol Bırakmayacağız” sloganıyla yola çıktık ve geçtiğimiz 29 aylık süreçte şehrimizin cadde ve sokaklarında 1 milyon tondan fazla asfaltlama çalışması yaptık. Erenler’de 29 ayda yol bakım ve yapım çalışmaları için toplamda 33 milyon 42 bin 41 lira yatırım yaptık. 62.54 kilometreye tekabül eden 90 bin 398 ton asfalt çalışması yaptık.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.