Hava Durumu

Sakarya’da Uçak Kıraathanesi açıldı

Sakarya’nın yeni buluşma mekanlarından biri olacak olan “Uçak Kıraathanesi” vatandaşa hizmete başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2021 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2021 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Sakarya’da Uçak Kıraathanesi açıldı

SAKARYA(İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi  AIRBUS A300 uçağı, alarak Adapazarı Kent Park’ta Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi’nin hemen arkasına yerleştirdi. 1979 yılından itibaren dünyanın çeşitli ülkelerine kargo ve nakliye taşımacılığı yapan ve Büyükşehir’in projesiyle birlikte emekli olan uçağın içindeki koltuklar adeta lüks restoranlarda yer alan oturma alanlarına dönüştürüldü.

Koltuk ve masa bölümlerine önemli dokunuşların yapıldığı uçağın içinde bir de kütüphane oluşturuldu. 82 oturma kapasiteli uçağın içinde yemek, sıcak- soğuk içecekler, tatlı ikramı gibi hizmetlerle kütüphane hizmeti verileceği, ayrıca uçak içinde Sakarya’yı anlatan bir simülasyonun olacağı belirtildi.

Uçak Kıraathanesi açılış törenine katılan Başkan Ekrem Yüce, Şehrimiz havalimanlarına yakın bir konumda yer alıyor. Biz de şehrimize uçağı indirmiş olduk. Uçak Kıraathanesi ve Restoran projemizin içerisinde de bir simülasyonumuz var. Hemşehrilerimiz Sakarya’yı simülasyonla temaşa edebilecekler. Aynı zamanda engelli kardeşlerimiz için de asansörümüzü kısa süre içerisinde tamamlayacağız. 7’den 70’e tüm misafirlerini ağırlayacak Uçak Kıraathanesi-Restoran projemizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.