Hava Durumu

Nevşehir'de budanan ağaçlar yakacak oluyor

Nevşehir Belediyesi, cadde ve sokaklardan budanan ağaç dallarını ve kuru ağaçları yakacak odun haline getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2022 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2022 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Nevşehir'de budanan ağaçlar yakacak oluyor

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği çalışmalar ile her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Nevşehir Belediyesi, kış aylarında da desteğini sürdürüyor.

Yıl içerisinde düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerini ulaştıran Nevşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Turkuaz Masa ekipleri, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için yaptığı bot ve mont dağıtımının ardından ailelere yakacak desteği için de harekete geçti.

Yapılan çalışma ile birlikte cadde ve sokaklardaki ağaçların düzenli ve kuvvetli büyümeleri ve devrilme tehlikesi taşıyan ağaçların budanması ve kuruyan ağaçların kesilmesi sonucu elde edilen odunlar, Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü deposunda biriktiriliyor.

Burada kesilerek çuvallanan odunlar Turkuaz Masa görevlileri tarafından tespit edilen dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği olarak ulaştırılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.