Hava Durumu

Mustafakemalpaşa'da CHP coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa ilçe binasının açılışı CHP Meclis Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel'in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2022 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2022 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Mustafakemalpaşa'da CHP coşkusu

BURSA (İGFA) -  Büyük coşkuya CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa İl Başkanvekili Turgut Özkan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, il yöneticileri, ilçe başkanları, İYİ Parti ilçe yöneticileri ve CHP il-ilçe kadın kolları da ortak oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mustafakelampaşa Belediye Meydanı’ndaki yeni ilçe binasının açılışı için ilçeye geldikten sonra esnaf ziyareti yapan CHP Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özel, esnaf ziyaretinin ardından Belediye meydanına ulaştı. İlçe binasının açılışı için toplanan kalabalıkla adeta nokta mitingi havasında geçen açılış töreninde kürsüye ilk çıkan isim CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru, açılışa katılanlara teşekkür etti. İlçe Başkanı Kuru’nun ardından kürsüye gelen CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, yarına umutlu bakmanın önemine vurgu yaptı. Sarıbal, “Yarına umutla bakacaksak eğer Özgür Özel gibi dostlarla yapacağız bunu. O yüzden nzel çok kıymetli bizim için. Bu bina iktidara gitme binasıdır. Bu bina, Mustafakemalpaşa’da iktidar olmak için ilk adımın atıldığı günün anısına yapılmıştır. Öyle anlamlı bir açılış olacaktır bu. Açılışını yapacağımız bina, bize dayanışmayla, dostlukla hep birlikte yan yana getirecek ve yapılacak büyük seçimde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanını ortaya çıkaracak” diye konuştu.

“BABA EVİNE DÖNME VAKTİ GELMİŞTİR”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuşmasında “Baba evine dönme zamanıdır” diyerek tüm vatandaşlara çağrı yaptı. Özel büyük coşkuyla izlenen konuşmasında şunları söyledi:

“Bu bina, ilçe binası olmaktan çok daha fazlasıdır. Bu bina baba evidir. Baba evi nedir? Herkes baba evinde doğar. Herkes başka yerlere gider ama herkes şunu bilir orada bir baba evi vardır. Geri döndüğünde bir sıcaklık isteyen herkes icap ederse baba evine döner. Burada ilçe başkanım, il başkanvekilim, başkanlarımız var. Geçmişte ne olursa olsun, hiç şüphe yok daha iyisi olsun diye düşünüp bu baba evinden ayrılan ve olmayan kim varsa herkesi davet ediyorum. Yüksek yem fiyatından süt ineğini kesime yollayan, bu fiyatlarla çiftçilik ve besicilik yapamayan tüm köylüler, pandemide yalnız bırakılan siftahsız günlerde bir başına kalan tüm esnaflar, ayın ortasını getiremeyen emekliler, aldığı maaş pul olan, ümidini kaybeden işçiler… Artık baba evine dönme zamanı geldi. Herkes buyursun gelsin. Kapımız herkese açıktır. Yerleri başımız üzeridir. Baba evinin çorbasını kaynatıp, bacasın tüttürenlere yani parti yöneticilerine bir şey söyleyeyim. Bu kapıya gelene sakın ‘Sen bugüne kadar nerelerdeydin!’ demeyin. Buranın tapusu ne size, ne bize kayıtlı. Buranın tapusu Gazi Mustafa Kemal Paşa’ya aittir. Ekonominin bugünkü durumu ortada. Yoldan geçen 4 gençten 3’ü fırsatını bulsa yurt dışına giderim diyor. Ama kadere bak ki bizim gençlerimiz dünyanın üzerinde hayal kurduğu bu güzel ülkede değil, dışarıda hayal kuruyor. Biz bunu kabul etmiyoruz. Biz bunu değiştireceğiz.”

Konuşmaların ardından kurdela kesildi. Başta Özgür Özel olmak üzere konuklar ilçe binasını gezerek partililerle selamlaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.