Hava Durumu

Mustafa Yalçın'dan 10 Kasım mesajı

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2022 07:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2022 07:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Mustafa Yalçın'dan 10 Kasım mesajı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Atatürk’ün 20. yüzyılın en büyük devlet adamlarından birisi olduğunu belirten Başkan Mutsfa Yalçın, yayımladığı mesajında yokluklar ve sıkıntılar içerisinde kurduğu devletin ilelebet yaşayacağına vurgu yaparak, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. O, bir askeri deha olmakla birlikte 20. yüzyılın en büyük devlet adamlarından birisidir. Milli Mücadele yıllarında askeri dehasını ortaya koyan Atatürk, sonrasında kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile de devlet adamlığını ve liderliğini tüm dünyaya göstermiştir. Onun kurduğu cumhuriyet, bugün dünyanın en saygın devletleri arasındadır ve bu doğrultuda 100. yılına emin adımlarla ilerlemektedir. Önümüzdeki yüzyıl 'Türkiye Yüzyılı' olacaktır. Otomotivden enerjiye, savunma sanayiinden ulaştırmaya kadar birçok alanda atılan adımlar ve sağlanan gelişmeler de bunun gösterisidir.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yalçın mesajını şu şekilde tamamdı: “Ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle anıyor ve sözlerimi şu veciz ifadesi ile sonlandırıyorum; ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.