Hava Durumu

Mullaoğlu: “Biz doğuştan Cumhuriyet Halk Partiliyiz”

Kahramanmaraşlı gazeteci Gökhan Şahin’in sunduğu “Gökhan Şahin ile Başkanlar Konuşuyor” programına konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay önceki dönem İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2022 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2022 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Mullaoğlu: “Biz doğuştan Cumhuriyet Halk Partiliyiz”

Tural ŞAHBAZLI(KAHRAMANMARAŞ İGFA)
Çocukluğundan itibaren Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde olduğunun altını çizen önceki dönem il başkanı Servet Mullaoğlu: “Cumhuriyet Halk Partisi'nde Gençlik Kollarında görev yaptım. Daha sonrasında İl sekreteri, il eğitim sekreteri, örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı son olarak da il başkanlığı yaptım. İl başkanlığımız görev süremiz bittikten sonra da partinin bir neferi, gönüllüsü olarak devam ediyoruz.”dedi

Cumhuriyet Halk Partisinin bir dilekçe ile kurulan bir parti olmadığını ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucu partisi olduğunu dile getiren Mullaoğlu: “Partimiz diğer sadece Türkiye değil dünya siyasi tarihine mal olmuş bir partidir. Dünyanın sayılı en eski partilerindendir. Tamamen bilimsel, akılcı, kardeşlik ruhunun esasını teşkil eden bir anlayışla yönetilmektedir. Bu partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum.”

Gazeteci Gökhan Şahin’in il başkanlığınız döneminde zorluklar yaşadınız mı sorusunu yanıtlayan Mullaoğlu şu ifadeleri kullandı: “Evet sorunlar yaşadık. İl başkanlığımızın ilk yıllarında Hatay’da yanlış yürütülen Suriye politikası yüzünden çok sıkıntılar çektik. Her platformda dile getirdik. Bu yanlış politikaya dikkat çekmek için defalarla Suriye’ye arkadaşlarımızla yürüyerek gidip geldik. Suriye olaylarından hemen sonra ülkemizde gezi parkı olayları çıktı. Türkiye’de bittikten sonra bile Hatay’da devam etti. 3 vatandaşımız da vefat etti.”
Hatay Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partisine kazandırılmasında olağanüstü çaba sarf ettiklerinin altını çizen Mullaoğlu şunları söyledi: “Hatay’da o dönem Ak Parti sayın Sadullah Ergin’i aday çıkarmıştı. Hatay Ak Parti teşkilatının o dönem yaptığı yanlışlar karşısında Sadullah beyin savunacağı bir şey kalmamıştı. Fakat yine de Büyükşehir Belediyesini kazanmak için gece gündüz demeden teşkilatlarımızla birlikte büyük gayret sarf ettik ve kazandık da. Sağ olsunlar tüm teşkilatlarımız olağanüstü çaba sarf etti.”

Seçimlerde aday olup olmayacağı sorusunu yanıtlayan Servet Mullaoğlu, olacak olan ilk seçimde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhubaşkanı olarak görmek istediğini söyleyerek:  “ Evet bir önceki seçimde aday adaylığımız oldu. Fakat nasip olmadı aday olamadık. Olacak olan ilk seçimle ilgili Genel Merkezimiz de uygun görürse aday olurum. Makamlar gelip geçicidir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimizi ve partinin neferliğini son nefesimize kadar sürdüreceğiz.”dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.