Hava Durumu

MSÜ sınavı yarın yapılacak

MSÜ sınavı için geri sayım başladı. 2022 yılı için 27 Mart Pazar günü(yarın) ÖSYM tarafından gerçekleşecek sınava binlerce aday katılım sağlayacak. Sonuçlara göre ise Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitim almaya hak kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2022 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2022 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
MSÜ sınavı yarın yapılacak

ANKARA (İGFA) - 2022 MSÜ sınavı, 27 Mart 2022 Pazar günü yapılacak. Adaylar sınav salonlarına saat 10.00'dan sonra alınmayacak.

Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, sınavın yapılacağı hafta içinde T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecek. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer alacak.

Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremeyecek. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılacak.

MSÜ sınavı saat 10:15'te başlayacak ve 165 dakika sürecek. 15 dakika öncesinde adayların sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerekiyor. 

Sınav sonuçları yalnızca sınavın yapıldığı yıl için geçerli olacak. Bu sınavın sonuçları diğer yükseköğretim kurumlarına yerleştirme, yatay geçiş, dikey geçiş vb. işlemlerde kullanılamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.