Hava Durumu

Meteoroloji'den kara ve deniz uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Trabzon, Rize, Ağrı ve Iğdır illerinde yerel kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Denizlerde de fırtına bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2022 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2022 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Meteoroloji'den kara ve deniz uyarısı

ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün (12 Haziran Pazar) öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri ağırlıklı olmak üzere Trabzon ve Rize çevreleri ile Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, dolu yağışı, yağış anından kuvvetli rüzgar, hortum oluşumu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Bu arada kuzey ve iç Kesimlerde gök gürültülü sağanak yağışlara da dikkatli olunmasını isteyen Meteoroloji, denizlerde de fırtına beklendiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada Marmara Denizi’nin batısında (Bandırma-Marmara Adası) rüzgarın 12 Haziran Pazar günü öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edildiği ve fırtınanın, akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.