Hava Durumu

Memduh Büyükkılıç kursiyerlerle buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 24 farklı branşta, 500 kursiyerin eğitim aldığı KAYMEK Göz Nuru Tesisinde incelemelerde bulunarak, çeşitli branşlarda eğitim ve kurs gören kursiyerlerle bir araya geldi. Sınıfları tek tek gezen Başkan Büyükkılıç, kursiyerlerin talep ve önerilerini de bizzat dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2022 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2022 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Memduh Büyükkılıç kursiyerlerle buluştu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayserililerin takdirini toplayan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Göz Nuru Tesisleri’ndeki kursiyerlerle bir araya geldi.

‘Yüz akımız’ dediği KAYMEK’in Göz Nuru Tesisi’ni ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, alanında uzman eğitmenler tarafından çeşitli branşlarda eğitimler verilen sınıfları tek tek gezerek kursiyerlerle sohbet etti. Büyükkılıç ayrıca kursiyerlerin el emeği ürünlerini de inceledi.

KAYMEK’in çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Büyükkılıç, “Yüz akımız KAYMEK’imiz on binlerce vatandaşımıza ulaşan hizmetleri ve faaliyetleriyle göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Tabi ki vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi de bizleri memnun ediyor. KAYMEK’imize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÖNCE ALLAH’A SONRA SİZE DUA EDİYORUM”

Büyükkılıç, tesiste verilen eğitimlerle ilgili yetkilerden detaylı bilgi alırken, kursiyer vatandaşların da talep ve önerilerini bizzat dinledi. Tesislerde verilen hizmet ve sunulan imkânlardan dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür eden kursiyerler ise Büyükşehir’in hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kursiyerler, Başkan Büyükkılıç’a, teşekkür ederek, “Size çok teşekkür ederiz bize bu imkânları sağladığınız için. Sizler olmasaydınız biz bunları yapamazdık. Başkanım sabah evden çıkarken önce Allah’ıma dua ediyorum bana verdiği sağlık için, sonra sizlere dua ediyorum böyle bir imkân sağladığınız için. Çaycınızdan müdürünüze kadar hepinizden çok memnunuz. Çok teşekkür ederiz” diye memnuniyetlerini ifade ettiler.

Tesisi ziyaretinde Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile daire başkanları eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.