Hava Durumu

Memduh Büyükkılıç'a ulaşım sunumu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşım birimlerinden yatırımlarına ilişkin kapsamlı sunum aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2022 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 07:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Memduh Büyükkılıç'a ulaşım sunumu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ulaşım yatırımları konusunda belediye bürokratlarıyla ulaşım koordinasyon toplantıları yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, daha konforlu, daha güvenli ulaşım için gayretlerini gece gündüz demeden sürdürüyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayar Özsoy, Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal ile Ulaşım Planlama ve Raylı Sitemler Daire Başkanı Sedat Erdoğan, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu ve ulaşım birimi ekipleri katıldı.

Toplantıda Başkan Büyükkılıç’a detaylı bir sunum yapılırken, kent genelinde ulaşım alanında yapılan hizmetler, yeni yapılacak çalışmalar ve alternatif yollar ve kavşaklar ile ilgili konular görüşüldü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ulaşım alanında çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek, “Şehrimizin ulaşımını daha da konforlu hale getirmek için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün de yapacağımız kavşaklarla ilgili ekibim tarafından hazırlanan sunum üzerinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdik” dedi.

Başkan Büyükkılıç, fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, daha konforlu, daha emniyetli ulaşım için hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.