Hava Durumu

Manisa İtfaiyesi, Antalya'da ekiplere destek veriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Kumluca ve Finike ilçelerinde sel felaketi yaşanan Antalya’da, bölgeye ulaşarak tahliye ve yara sarma çalışmalarına destek veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2022 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2022 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa İtfaiyesi, Antalya'da ekiplere destek veriyor

MANİSA (İGFA) - Antalya'da sel felaketin yaşandığı bölgede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, 2 ekip olarak yürütülen çalışmalara destek veriyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ve FAD görevlendirmesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler de, hızla afet bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına destek vermeye başladı.

İki ekip ile bölgede bulunduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, “Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak su tahliyesi yapmakta ve arama kurtarma çalışmalarına destek vermekteyiz. Burada yara sarmak için çalışan devletimizin kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sel felaketi nedeniyle Antalya’ya ve felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.