Hava Durumu

Komeksepeti.com'un ilk store mağazası Ormanya'da hizmette

Komeksepeti.com’un ilk store mağazası Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’da hizmete alındı

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2022 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Komeksepeti.com'un ilk store mağazası Ormanya'da hizmette

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından düzenlenen toplantıyla tanıtılan ve erişime açılan komeksepeti.com’un, Anneler Günü’nde Avrupa'nın en büyük Doğal Yaşam Parkı Ormanya’da store mağazası hizmete alındı.

Ormanya Komeksepeti Store Mağazası’nın hizmete alınma törenine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, el emeği göz nuru birbirinden güzel ürünleri üreten KO-MEK kursiyerleri ve alışverişe gelen hemşerileri ile sohbet ederek, hizmete alınan mağazadan ilk alışverişi kendi yaptı. Büyükakın ayrıca 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla KOMEK kursiyerlerine ve Ormanya’ya gelen annelere eşi Figen Büyükakın ile birlikte karanfil takdim etti.   

Her alanda fedakar ve cefakar kadınların yanında olan Başkan Büyükakın, Ormanya’daki Komeksepeti Store Mağazası’nın hizmete alınması töreninde yaptığı konuşmada, anlamlı bir günde bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum. Kendi hikayesini anlatan Merve kardeşimiz gibi sayısız kardeşimiz var. Herkesin sanal marketini açmasının mümkün olmadığını bildiğimizden dolayı kadınlarımız için sanal market açmak istedik. SEKA Park şirketimiz KOMEK Sepeti web adresini satın aldı. 400 hanım kardeşimiz 8 binin üzerinde satış gerçekleştirdi. Üretim sadece Kocaeli’de yapılanlar olarak kısıtlıydı. Şimdi ise Komeksepeti.com’da tüm Türkiye’den vatandaşlarımız ürünlerini satabilecek. Yani böylelikle KOMEK Sepetini ülke genelinde hizmete sunuyor. KOMEK Sepeti’nde ürünü satın alınanlar sadece Kocaelili hanımefendiler olmayacak. Buradan yapılan satışlarda 220 bin TL’ye kadar vergi muafiyeti sağlanıyor. Satış yapanların yüzde 99’u kadınlardan oluşuyor” diye konuştu.

Mağazanın anneler gününde hizmete alınmasının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, kadın emeğini desteklemek, ev ekonomisine kat sağlamak hem de güvenli bir alıveriş imkanı oluşturmak için yola çıktıklarını söyledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.