Hava Durumu

İzmit Belediyesi İstihdam Birimi umut kapısı

Kocaeli'nin İzmit Belediyesi tarafından vatandaşların iş bulmalarına destek olmak amacıyla İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Belsa Plaza İş Merkezi 2. katta faaliyete açılan İstihdam Birimine, kısa süre içinde 11 binden fazla vatandaş kayıt oldu

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2022 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2022 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
İzmit Belediyesi İstihdam Birimi umut kapısı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'nin İzmit Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, işsiz vatandaşların iş bulmalarına destek olmak amacıyla Belsa Plaza içerisinde ‘İstihdam Birimi’ açtı. İşveren ile iş arayan vatandaşların arasında bağ kurarak işsizliği azaltmayı hedeflen İzmit Belediyesi İstihdam Birimi, kısa süre önce hizmet vermeye başladı. Özelikle iş arayan bireylere büyük katkısı olacak birimde CV hazırlama ve mülakat süreçleri gibi konularda da bilgilendirmeler yapılacak.

FAALİYETE GEÇTİ 

İş arayanların ya da işverenlerin faydalanabileceği ulaşılabilir bir alanda oluşturulan İstihdam Birimi içerisinde; bekleme alanı, 4 adet cam bölmelerle ayrılmış görüşme ofisi ve toplantı salonu yer alıyor. Tüm İzmitlilerin faydalanabileceği İstihdam Birimi’ne başvuru kariyer.izmit.bel.tr adresi üzerinden ya da Belsa İş Merkezi 2. katta bulunan birim ofisinden yapılabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.