Hava Durumu

İşin 'Aslı' Çaycuma’da selfie rekoru

Aslı Hünel, önceki gün 3. Çaycuma Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte sahneye çıktı. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde, Hünel ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları izdihama yol açtı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2022 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2022 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
İşin 'Aslı' Çaycuma’da selfie rekoru

İSTANBUL (İGFA) - Konserin bir bölümünde sahneden seyircilerin arasına inen Aslı Hünel zor anlar yaşadı. Özellikle kadın izleyicilerin sevgi gösterileriyle karşılaşan sanatçı, hayranlarıyla dakikada yaklaşık 100 selfie fotoğraf çekilerek bir rekora imza attı. 

Gördüğü ilgiden dolayı duygusal anlar yaşayan Hünel, seyircisine ¨Sevginiz karşısında saygıyla eğiliyorum¨ diyerek sahnede bir süre tribünlere karşı eğilerek selam verdi. Çaycuma’nın ilçe oluşunun 78. yılı nedeniyle düzenlenen etkinliğe yurt dışından, komşu il ve ilçelerden de çok sayıda davetli katıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.