Hava Durumu

Gelecek Osmangazi; “Kent Meydanı AVM; Devlet Hastanesine dönüştürülsün!”

Gelecek Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı; Bursalıların düşüncelerini sahada yaptıkları anket çalışmasıyla raporluyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Gelecek Osmangazi; “Kent Meydanı AVM; Devlet Hastanesine dönüştürülsün!”

BURSA İGFA- Gelecek Parti Osmangazi İlçe Başkanı Burhan Baburhan; yakın zamanda vatandaşlarla yapmış oldukları çalışmayı gazetemizle paylaştı.  Baburhan; “Osmangazi biliyorsunuz ki; Bursa’nın tam kalbinde. Kalp olan bir yerinde merkezinde bir meydan olmalı. Osmangazi belediyesi yaklaşık 500 milyon bütçeyle kamulaştırılan bir alanda meydan çalışması başlattı.

Meydan çalışmasını yakından takip ediyoruz. Ankara Yolu-İzmir Asfaltı ana aksında konumlandırılan bu meydan projesine bizde fikir ve önerilerimizle katkıda bulunmak isteriz. Bursa’nın iki ilçesinde Nilüfer ve Yıldırım’da Kaymakamlık binaları ile belediyeler komşu. Osmangazi’de ise değil. Eski Bahar Hastanesi’nden boşaltılan bina Devlet Hastanesi’nin ek binası olarak tahsis edilmişti. Osmangazi ilçe merkezinde de bir hastane mevcut değil. 900 bin nüfusun ortalama 300 bin nüfus tam merkezde yaşıyor. Devlet Hastanesi’nin ek binası olarak tahsis edilen bu binada görünen o ki; yeterli değil.

Pandemi döneminde sağlığın ne kadar kıymetli bir özgürlük olduğunu anladık. Alış veriş kültürünün önemli simgesi olan AVM’lerimizden biri olan Kent Meydanı AVM ise çevresinde benzer yapılar olduğundan bu özelliğini kaybetti. O nedenle Kent Meydanı AVM, Osmangazi Devlet Hastanesi’ne dönüştürülmeli. Eski Bahar Hastanesi binası da Kaymakamlık yapılarak tarhi misyonuna devam etmeli. Karar verici makamların bu önerimizi dikkatte alması temennimizdir.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.