Hava Durumu

Gebzeli işadamı Ali Kemal Aydın Ankara yolcusu

Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Genel başkanı Ali Babacan ile görüşen ve Ankara’ya davet edilen, bu hafta içinde ikinci kez Babacan ile Ankara’da görüşecek olan Gebzeli işadamı Ali Kemal Aydın, ‘siyasete hazırım’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2022 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2022 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Gebzeli işadamı Ali Kemal Aydın Ankara yolcusu

Özden Demirci (Yedinci Gün Haber)- 2023 yılında yapılacak genel seçim hazırlıklarına başlayan siyasi partiler erken seçim olasılığına karşı il ve ilçe örgütlerini harekete geçirdi. Siyaset için bir çok isim kolları sıvadı. Bunlardan biri olan Gebze’li iş adamı Ali Kemal Aydın da‘Siyasete hazırım’ dedi.

'GEBZE’YE YETERLİ HİZMET VERİLEMEDİ'

15 yıldır Gebze’de yaptığı çalışmalarla bölge halkına önemli mesajlar veren, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile sıkça bir araya gelerek çalışmalarını değerlendiren  Ali Kemal Aydın, siyasete girmek için kolları sıvadı. Kocaeli bölgesinin özellikle Gebze’nin Ankara’da yeterli temsil edilemediği gerekçesi ile siyasete girmeyi hedefleyen ve siyasi arenada hareketli günler geçiren Ali Kemal  Aydın, üst düzey görüşmelerine aralıksız devam ediyor.

“BENİM BU BÖLGEYE BORCUM VAR”

Yapılacak ilk seçimlerde siyasete girmeyi hedefleyen ve bu nedenle  çalışmaları siyasi partilerce değerlendirilen Gebze’li iş adamı Ali Kemal Aydın, “ Benim bugünkü konumumu Gebze’ye, Gebzelilere ve Kocaeli halkına borçluyum. Bu bölgeye benim vefa borcum var, Allah nasip kısmet ederse bu borcumu siyasi kimliğimle bu bölgeye hizmet ederek vermek istiyorum” açıklamasıyla siyasete hazır olduğunu açıkladı.

 “ALAATTİN KURT’U ÖRNEK ALDIM”

Yerel seçimlerde renkli kişiliği ile siyasete renk katacağı beklenen ve dobra kişiliği ile bilinen Gebze’li işadamı ve Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi Ali Kemal Aydın,  yaptığı açıklamada, “ Çalışmalarımda kendimi bir dönem Gebze’ye, Kocaeli’ye önemli hizmetler yapan, bugün onun bıraktığı eserlerle adını rahmetle andığımız büyüğüm, abim Kocaeli milletvekilimiz merhum Alaattin Kurt’u hep örnek aldım,  Allah nasip kısmet ederse bende onun gibi hizmetleri bölgeme kazandırmak istiyorum.  Başka hiçbir beklentim yok” dedi.

AYDIN’A DESTEK VAR

Ali Kemal Aydın’nın siyasi kimliği ile bölgeye katkı sunması yönünde gazetemize değerlendirmede bulunan bir grup vatandaş şu açıklamada bulundu, “Gebzelilerin sahip olduğu bir çok hizmeti halkına kazandıran, çalışkanlığı ve halk ile kaynaşması ile tanınan ve bilinen merhum milletvekilimiz Alaattin Kurt’un yeri doldurulamadı. Gebzelilerle içiçe yaşayan Gebze sevdalısı Ali Kemal Aydın neden ikinci Alaattin Kurt olmasın. Siyasette başarılı olur. Gebze halkına hizmet eder inşallah bu kadar koşturmacası ve mücadelesi siyasi güç ile daha kuvvetlenir. Renkli kişiliğe sahip Ali Kemal Aydın genel seçimlerde siyaseten değerlendirilmelidir”.

BABACAN İLE GÖRÜŞMEK İÇİN ANKARA YOLCUSU

Belirttiğim gibi, geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Gebze’li iş adamı Ali Kemal Aydın ile bir süre görüşerek çalışmaları değerlendirmişti..  Gebzeli iş adamı ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Aydın’ı Ankara’ya  davet etmişti. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşen Ali Kemal Aydın, Ankara davetine icabet edeceğini, Ankara dönüşü  görüşmeleri değerlendirerek nihai kararını vereceğini açıklamaştı.

Şimdi ise Ali Kemal Aydın, Ankara yolcusu. Çarşamba günü Ali Babacan tarafından kabul edilecek ve görüşme gerçekleşecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.