Hava Durumu

Erzurum Horasan'da çığ altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Erzurum'un Horasan ilçesinin kırsal Kadıcelal Mahallesi'ne bağlı Çayanyurdu mezrasında çığ düştü. AFAD ekiplerinin seferber olduğu olayla ilgili yaklaşık 3,5 saat kar altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Erzurum Horasan'da çığ altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

ERZURUM (İGFA) -  Erzurum Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada Horasan ilçesine bağlı Kadıcelal Mahallesi Çayanyurdu mezrasındaki çığ düştüğü bildirildi.

Yol açma ve arama- kurtarma çalışmalarının sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, ihbar üzerine AFAD, Jandarma, Emniyet, Karayolları, Belediye, UMKE, 112 sağlık ekiplerimiz ile snowtrack araçlarının bölgeye sevk edilerek yol açma, arama ve kurtarma faaliyetlerine gecikmeksizin başlandığı kaydedildi.

AFAD, çığ altında kaldığı öğrenilen Abdullah ve Cüneyt Aktaş'a ulaşmak için Erzurum AFAD, itfaiye, UMKE, Jandarma ve JAK ekiplerinden 40 personel ve 9 araç bölgeye sevk etti. Ayrıca 2 arama ile 1 iz takip köpeği de çalışmalara katıldı.

Yapılan çalışmalarda yaklaşık 3,5 saat kar altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. AFAD, vatandaşlara Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır ve başsağlığı  diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.