Hava Durumu

Elektrik kesintisi tartışması büyüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Enerji Bakanı Fatih Dönmez arasında sosyal medyada başlayan elektrik kesintisi tartışması büyüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2022 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2022 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Elektrik kesintisi tartışması büyüyor

ANKARA (iGFA) - Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 24 Nisan Pazar akşamı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek “O gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” dedi.

Bakan Dönmez’in paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu ise “Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey Bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?” diye sordu.

Bunun üzerine bir paylaşım daha yapan Bakan Dönmez, kastettiği evin Kılıçdaroğlu’nun kendi evi değil ziyaret ettiği ev olduğunu, bu evin Cumartesi itibarıyla elektriğinin kesik olmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu da bu paylaşıma ziyaret ettiği kişinin konuştuğu bir video ile yanıt verdi. Videoda bu kişi evinin elektriğinin kesik olduğunu, Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin ardından Kaymakamlık tarafından arandığını, evinin ziyaret edildiğini ve sonrasında elektriğinin açıldığını anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.