Hava Durumu

'Devlet Teşvikleri' Samsun'da tanıtılacak

“Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri”, 28-29 Mayıs’ta Samsun’da yapılacak

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
'Devlet Teşvikleri' Samsun'da tanıtılacak

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri", yarın Samsun'da başlayacak.

Kamu kurumlarıyla gençleri bir araya getirmek, kurumların proje desteği, hibe, burs, teşvik, fon, eğitim desteği, girişimcilik gibi hizmetleri hakkında bilgi vermek amacıyla "Geleceğin burada, devletin senin yanında" sloganıyla düzenlenen etkinliğin altıncısı, Samsun TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 28-29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

İletişim Başkanlığı koordinasyonunda bakanlıklar, bağlı, ilgili ve ilişkili kurum ve kuruluşlar, Cumhurbaşkanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar ile Cumhurbaşkanlığı ofislerinin de yer aldığı 40'ın üzerinde kurum ve kuruluş, etkinlikte gençlerle ve girişimcilerle buluşacak.

İki gün sürecek etkinlik boyunca gençlere, yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine katkıda bulunacak ekonomi, eğitim, kültür sanat, bilim gibi alanlardaki faaliyetler ile başarı öykülerinin yanı sıra sportif faaliyetler, konser ve halk oyunları gösterileriyle eğlenceli vakit geçirme imkânı sağlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.