Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 Muhtar Hizmet Binası için toplu temel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni'nde konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2022 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2022 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 Muhtar Hizmet Binası için toplu temel

ANKARA (İGFA) -  Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla 100 muhtar hizmet binasının temel atma töreninde konuşuyor.

Muhtar Evi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu güzel binayı, kafesi, restoranı, bay bayan mescidi, otoparkı ve 58 yatak kapasitesine sahip 35 odasıyla bugünden itibaren tüm muhtarlarımızın istifadesine sunuyoruz" dedi.

Muhtarların Ankara'ya geldiklerinde kalacak yer bulma derdinden de kurtardıklarını söyleyen Erdoğan, "Artık muhtarlarımız da Ankara'da gönül rahatlığıyla kalabilecekleri merkezi konumuyla trafik sıkıntısı çekmeden tüm işlerini halledebilecekleri bir eve kavuşmuş oldular" dedi.

https://youtu.be/BvnfyzOH3jc

Erdoğan, ayrıca 100 muhtar hizmet binasının toplu temel atma törenini de gerçekleştirdi.

5 şehre canlı bağlantılar kurulan törende, hizmet binaların temel atması gerçekleştirildi.  Erdoğan, "Bu güzel tesisin inşasında emeği geçen, başta İçişleri Bakanım, yardımcıları ve tüm ekibimizi, yüklenici firmaları, mimar, mühendis, tüm işçisine kadar herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.