Hava Durumu

Çanakkale Valisi Aktaş Bursa'da hemşehrileriyle buluştu

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve protokolü bir dizi toplantı ve ziyarette bulunmak için geldiği Bursa'da Çanakkaleli Kültür ve Turizm Bursa İl Müdürü Kamil Özer'e misafir olurken, Bursa Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni de ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Çanakkale Valisi Aktaş Bursa'da hemşehrileriyle buluştu

BURSA (İGFA) - Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet Bursa'da faaliyet gösteren Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Vali Aktaş'ın Bursa ziyaretine Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Çanakkale İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tahsin Saruhan, Çanakkale Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Ercan Oran, Çanakkale İl Göç İdaresi Müdürü Velican Doğru eşlik etti.

Çanakkale protokolünü Bursa ziyaretlerinde hemşehrileri Kültür ve Turizm Bursa İl Müdürü Kamil Özer, İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, İGF Çanakkale Temsilcisi Ömer Küçükkaya, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcısı Mücahit Yıldız, Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın ile dernek üyeleri yalnız bırakmadı.

Bir toplantı dolayısıyla Bursa'ya geldiklerini belirten Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Bursa'da Çanakkaleli hemşehrileriyle buluşmadan önce hemşehrileri olan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer'e misafir olduklarını ve onun ev sahipliği ile çevreyi görme şanslarının olduğunu kaydetti. Hemşehrilerinin teveccühüne teşekkür eden Vali Aktaş, birlik ve beraberliğinizin daim olmasını dileyerek, Çanakkale'ye çay ve kahve içmeye davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.