Hava Durumu

Bursa SMMMO başkan adayı Fatih Arslan 'Yerel Vizyon'da

Bursa Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu adına Bursa SMMMO başkan adayı Fatih Arslan, Bursada Bugün TV ortak yayınıyla İGF TV üyesi tüm medyalara canlı yayına konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bursa SMMMO başkan adayı Fatih Arslan 'Yerel Vizyon'da

BURSA (İGFA) - Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın (BSMMMO) genel kuruluna hazırlanıyor.

Genel kurul öncesi kulisler hızlanırken, Bursa Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu adına Bursa SMMMO başkan adayı Fatih Arslan, 'Yerel Vizyon' programına konuk oldu.

Başkan adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir  Fatih Arslan, İGF TV ve Bursada Bugün TV ortak yayınında gazeteci yazar Mehmet Çetinkaya’nın sorularını yanıtlıyor.

https://youtu.be/YIRR7VM6I14

İnteraktif ve mobil oda projesinden bahseden Bursa SMMMO başkan adayı Fatih Arslan, mesleğin canlı bir meslek olduğunu yönetmelik ve kanunların anında anlatılması konusunda bu projeyle vergi, hukuk ve SGK danışmanlarını meslektaşların karşısına mobil olarak karşılarında bulacaklarını söyledi.

5 bin 400 meslektaşlardan 2 binin kadın meslektaşlardan oluştuğunu belirten Arslan, bu sayının her geçen gün kadın meslektaşlar lehine değiştiğini kaydetti. Kadın meslektaşlarımızdan olan 'Kadın Çalışma Komisyonu' kuracaklarını ifade eden Arslan, bu konuda şimdiden sahada çalıştıklarını, ilk olarak kadınlara kreş desteği vermeyi düşündüklerini söyledi.

İşbaşı eğitim programına yönelik ara eleman sıkıntısı olan ofislerin sorunuyla, maliyet sorununu çözeceklerini ve istihdama da aynı zamanda katkı sağlayacak projeler konusunda da çalışmalar yapacaklarını anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.