Hava Durumu

Mesut Şehitoğlu: “Sayımız da gücümüz de artıyor”

Bursa'da 11 Nisan'da 17 üye ile kurulan Bursa MUŞSİAD, büyümeyi sürdürüyor. 8 ay gibi kısa bir sürede üye sayısını 100’e çıkaran dernek, istişare ve kaynaşma toplantısını Afyonkarahisar'da yaptı. Verimli bir toplantıyı geride bıraktıklarını ifade eden Bursa MUŞSİAD Kurucular ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mesut Şehitoğlu, “Derneğimiz, 8 ay gibi kısa bir sürede 100 üyeye ulaştı. Sayımız da gücümüz de günden güne artıyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2022 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2022 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Mesut Şehitoğlu: “Sayımız da gücümüz de artıyor”

BURSA (İGFA) - Kısa adı Bursa MUŞSİAD olan Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği, Afyonkarahisar’da istişare ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirdi. 

Buluşmada dünya ve ülke ekonomisinde yaşanan gelişmeler ele alınırken, derneğin faaliyetleri hakkında bilgilerin de verildiği toplantıda MUŞSİAD’ın misyon ve vizyonuna da vurgu yapıldı.

ŞEHİTOĞLU: “YOL GÖSTERİCİ BİR STK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Bursa MUŞSİAD Kurucular ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mesut Şehitoğlu, derneğin 8 ay gibi kısa bir sürede 100 üyeye ulaştığına dikkati çekerek, üye sayısı ve dernek gücünün günden güne arttığını söyledi.

Resmi rakamlara göre Bursa’ya en çok göç veren 3. il olan Muş’un iş insanları tarafından kurulan MUŞSİAD'ın Bursa’nın 101. derneği olarak kayıtlara geçtiğini anımsatan Şehitoğlu, "Türkiye ve Bursa ekonomisine değer katan üyelerimiz, istihdama da daha fazla katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bursa’mızın ve ülkemizin sorunlarını kendi sorunlarımız gibi benimseyerek, çözüm noktasında yol gösterici bir sivil toplum kuruluşu olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.