Hava Durumu

Bursa'daki operasyonlarla zehir tacirlerine darbe vuruldu

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımları ile gerçekleştirilen operasyonlarla zehir tacirlerine karşı önemli ve örnek darbeler vurulduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2022 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2022 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bursa'daki operasyonlarla zehir tacirlerine darbe vuruldu

BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Teşkilatları olarak düzenli aralıklarla sürdürdükleri saha çalışmalarında vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda birinci ağızdan alınan notların ve çözüme ulaştırma çabalarının meyvelerini vermeye başladığını belirtti.

Türkiye’nin en kapsamlı saha çalışmalarından olan ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle Bursa’ programları ve düzenli aralıklarla sürdürülen saha çalışmalarında vatandaşların en önemli gündem konularından birinin tüm Türkiye’de olduğu gibi uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılan çalışmalara verdiği öneme dikkat çeken Başkan Gürkan, Bursa’da gerçekleştirilen ‘Kökünü Kurutma Operasyonları’ ile genç nesiller için büyük tehdit arz eden zehir tacirlerine önemli ve örnek bir darbe vurulduğunu ifade etti.

Davut Gürkan, dünya ve Türkiye çapında sürdürülen her türlü uyuşturucu maddenin üretimi, dağıtım ve satımı ile mücadele konusunda AK Parti Bursa teşkilatları olarak Bursa Halkı’nın bilgi ve talepleri doğrultusunda gerekli çalışmaları yürüterek, ilgili mülki makamlara ilettiklerini, çalışmaların takipçisi olduklarını belirtti. Gürkan, genç nesillerin ve tüm insanlığın uyuşturucu illetinden uzak tutulması, bu şer pazarının daraltılarak yok edilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.