Hava Durumu

Bakan Yerlikaya, Ekvatorlu mevkidaşıyla görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ekvator Cumhuriyeti İçişleri Bakanı John Reimberg Oviedo ve heyeti ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2026 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2026 18:31
Kaynak: İGFA
Bakan Yerlikaya, Ekvatorlu mevkidaşıyla görüştü

ANKARA (İGFA) - Ekvator Cumhuriyeti İçişleri Bakanı John Reimberg Oviedo, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.

Bakan Yerlikaya, konuk mevkidaşı ile başta terör, organize suç örgütleri, narkotik suçlarla mücadele ve kolluk eğitimleri olmak üzere güvenlik alanında bakanlıklar arasındaki iş birliği konularını değerlendirdi.

Ziyarette bakanlar, “Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ekvator Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Kolluk Eğitimi İşbirliği Mutabakat Zaptı” ve “Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı ile Ekvator Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Arasında Güvenlik İşbirliğinin Güçlendirilmesi Hususunda Niyet Beyanı” metinlerini imzaladı.

Kaynak: İGFA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.