Hava Durumu

Bakan Yanık Almanya yolcusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 14-16 Nisan’da Almanya’da temaslarda bulunacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2022 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2022 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bakan Yanık Almanya yolcusu

ANKARA (İGFA) - Aile ataşeliklerinin yaygınlaştırılması ve yürüteceği çalışmalarla ilgili STK temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacak olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, gençlerle ve koruyucu ailelerle bir araya gelecek, çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek

Bakan Yanık, temaslarda bulunmak üzere gideceği Almanya’da 14-16 Nisan’da Berlin, Köln ve Dusseldorf’ta temaslarda bulunacak.  

Berlin’de 14 Nisan’da DİTİB Cami, DİTİB Merkezi ve Türklerin kaldığı huzurevini ziyaret edecek olan Bakan Yanık, Büyükelçilikte Türklerin oluşturduğu STK’lerle toplantı gerçekleştirecek.

Ertesi gün Köln’e geçecek olan Bakan Yanık, burada da Türklerle bir araya gelecek ve STK temsilcileriyle Başkonsoloslukta toplantı yapacak. Bakan Yanık, aile ataşeliklerinin yaygınlaştırılması ve yürüteceği çalışmalar konusunda STK temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacak.

Bakan Derya Yanık, 16 Nisan’da da Dusseldorf’ta koruyucu ailelerle buluşacak, huzurevi ziyaret edecek ve gençlerle iftarda bir araya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.