Hava Durumu

Adıyaman Emniyeti uyuşturucuya aman vermiyor!

Adıyaman'da uyuşturucu madde satıcıları ve uyuşturucu madde sevkiyatının önlenmesi kapsamında yapılan iki farklı çalışmalarda toplamda 4 şahıs tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2022 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2022 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Adıyaman Emniyeti uyuşturucuya aman vermiyor!

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde il genelinde uyuşturucu madde satıcıları ve uyuşturucu madde sevkiyatının önlenmesi kapsamında farklı zamanlarda operasyonlar düzenlendi.

Adıyaman NARKO ekiplerinin Risk Analiz ve Gölbaşı NSM Grup Amirliği'nce yapılan çalışmalarda durdurulan şüpheli araçta bulunan E.K (34) adlı şahsın üzerinden ve aracın muhtelif yerlerine zulalanmış 362,57 gr Metamfetamin, 1,25 gr Metamfetamin maddeleri ile 1 adet PUYP olarak bilinen uyuşturucu madde kullanmaya yarayan düzenek ele geçirildi. Şahsın 4 ayrı suçtan aranması olduğu belirlendi.

Ayrıca yine şüpheli üzerine durdurulan bir başka araçta üzerlerinde 41,41 gram metamfetamin maddesi ele geçirilen A.Y, A.D ve A.K adlı şahıslar gözaltına alındı.

Her iki olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar emniyetteki ifadeleri sonrasında adli makamlara sevk edildi. 4 şahıs da Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Hint keneviri ekme suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan Kadir K.'de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.