Hava Durumu

Şişecam güneş enerjisi camları tanıttı

Şişecam, düzcam ürün grubuyla Viaport Marina’da düzenlenen Solar İstanbul Fuarı’nda yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2022 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2022 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Şişecam güneş enerjisi camları tanıttı

İSTANBUL (İGFA) - Şişecam, Viaport Marina’da düzenlenen enerji depolama, e-mobilite ve dijitalleşme konusundaki son gelişmelerin aktarıldığı Solar İstanbul’a katıldı. 

Maksimum verimlilik sağlayan yüksek ışık geçirgenliğine sahip Şişecam Güneş Paneli ve Şişecam Güneş Kolektör Camları ile katıldığı fuarda, sektörün önde gelen firmaları ve temsilcileriyle bir araya gelen Şişecam sergilediği yüksek performanslı ürünleriyle ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Şişecam’ın güneş panellerinde ve güneş kolektörlerinde kullanmak amacıyla ürettiği güneş paneli ve güneş kolektör camları, güneş enerjisinden elektrik üreten güneş panellerinin iç aksamını çevre koşullarından korurken yüksek ışık geçirgenlik performansı ile güneş panellerinin verimliliğini doğrudan etkiliyor.

Sandy ve Prizma desenlerinde üretilen Şişecam Güneş Paneli ve Şişecam Güneş Kolektör Camları, desenli yapısıyla cam yüzeyinde oluşan yansımaları azaltarak yüksek ışık geçirgenliği ve düşük yansıtma değerleriyle güneş panellerinin ve kolektörlerinin performansında maksimum verimlilik sağlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.