Hava Durumu

Otomotiv yan sanayide 'global trendler' Bursa'da konuşuldu

Yeni nesil üretimin öncülerinden Atlas Copco Endüstriyel Teknik, otomotiv yan sanayi için sunduğu en yeni çözümlerini Bursa’da gerçekleştirdiği “Otomotiv Yan Sanayide Global Trendler” konulu toplantıda stratejik partnerleriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2022 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2022 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Otomotiv yan sanayide 'global trendler' Bursa'da konuşuldu

BURSA (İGFA) - Otomotiv sektörü her geçen gün dijitalleşme yönünde daha güçlü bir eğilim gösterirken Atlas Copco Endüstriyel Teknik, stratejik partnerlerini yenilikçi otomotiv ekipmanları ve çözümleriyle Endüstri 4.0'ın ötesine taşıyor.

Otomotiv üretim şirketlerine en iyi teknolojileri sektör lideri uzmanlığıyla sunan markanın Bursa’da gerçekleştirdiği “Otomotiv Yan Sanayide Global Trendler” konulu toplantıda; endüstriye sunduğu yenilikler, dönüşümler ve tam otomasyon çözümleri anlatıldı.

Toplantıya katılan otomotiv yan sanayinin önde gelen şirketlerinin temsilcileri, Atlas Copco Endüstriyel Teknik Otomotiv Bölümü’nün üretim süreçlerini destekleyen en yeni teknolojik çözümlerini deneyimleme fırsatı da buldu.

Atlas Copco Endüstriyel Teknik Otomotiv Bölümü Bölge Satış Müdürü Arın Yamak’ın açılışını yaptığı toplantıda ilk olarak Atlas Copco Global Otomotiv Bölümü Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mathieu Legars konuştu.

Mathieu Legars, endüstriyi güçlendirmenin stratejik partnerleri güçlendirmekten geçtiğini belirterek, “Daha iyi bir yarın için; inovasyon, etkileşim ve taahhüt odaklı yaklaşımımız ile müşterilerimizi büyümeleri ve toplumu ileriye taşımaları için güçlendiriyoruz. Ar-Ge departmanımızda 600 mühendisimiz, dünya çapında 2 binden fazla servis mühendisimiz, servis ekibi uzmanlarımız ve operasyonel mükemmellik ekiplerimizle stratejik partnerlerimizin sektörde teknolojik dönüşümde çok daha önde olmasını sağlıyoruz" dedi.

Atlas Copco Endüstriyel Teknik’in Türkiye Genel Müdürü Bilge Acarkan ise, Bursa’da gerçekleştirilen buluşmayla ilgili geliştirilen inovatif otomasyon çözümleriyle bu sektörde son derece güçlü bir konumda yer aldıklarını, stratejik partnerleri Endüstri 4.0'ın ötesine taşıdıklarını söyledi. 

Yapılan konuşmalar sonrası katılımcılar, hazırlanan demo alanında Atlas Copco ürün ve çözümlerini deneyimleme fırsatı buldu.

Atlas Copco Endüstriyel Teknik global ekibi katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.