Hava Durumu

Migros UP, girişimciler için ikinci dönem çağrıları başlattı

Migros ve girişimciler arasında ortak kültür oluşturarak, yenilik üreten ve Türkiye girişimcilik ekosistemine değer kazandıran Migros Up’ın, ikinci dönem çağrıları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Migros UP, girişimciler için ikinci dönem çağrıları başlattı

İSTANBUL (İGFA) - Migros ve girişimciler arasında ortak kültür oluşturarak, yenilik üreten ve Türkiye girişimcilik ekosistemine değer kazandıran Migros Up’ın, ikinci dönem çağrıları başladı.

Girişimcilere ürün/hizmetlerini Migros uzmanlarıyla birlikte sektörün içinde geliştirme fırsatı sunan Migros Up Ortak İnovasyon Platformu için başvurular 3 Haziran’a kadar devam edecek.

Ekibi ve ürün/hizmeti satışa hazır olan, Migros ile ortak inovasyon sürecine dahil olmak isteyen girişimler, www.migrosup.com/basvuru-formu adresinden başvurularını tamamlayabiliyor.

Girişimler gerçek çalışma ortamında, sektörün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak çözümlerle geliştirilebiliyor

Migros’un güçlü altyapısı, test ortamını kullanma fırsatı ve ürünlerin tasarımından itibaren Migros profesyonelleriyle birlikte çalışma avantajı sunan Migros Up Ortak İnovasyon Platformu, girişimlerin yenilikçi ve çevik metodolojiler kullanarak geliştirilmesini sağlıyor.

Bu kapsamda, Migros ile girişimleri ortak geliştirme ve büyütme, e-ticaretten insan kaynakları uygulamalarına, yapay zeka tabanlı teknolojilerden tarıma kadar birçok farklı alanda ortak çalışma ve Migros uzmanları ile birlikte gerçek çalışma ortamında test ederek iş modellerini geliştirme fırsatı sunuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.