Hava Durumu

CW Enerji ile bir firma daha GES'le tanıştı

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Aksaray’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına anahtar teslim güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2022 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2022 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
CW Enerji ile bir firma daha GES'le tanıştı

ANTALYA (İGFA) - Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Aksaray’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına güneş enerji santrali (GES) kurulumu tamamladı.

Anahtar teslim güneş enerji santrali kurulumlarına devam ettiklerini belirten CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, yaptıkları her bir GES ile temiz enerjiye katkı sağladıklarını söyledi. Yılmaz, güneşin gücünden yararlanan fabrika sayısının hızla arttığını söyledi. Aksaray’da faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına da anahtar teslim güneş enerji santrali kurulumunu tamamladıklarını kaydeden Yılmaz, yapılan iş birliği kapsamında firmanın çatısına 6825 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulduğunu, projede 450 Wp gücünde 15.169 adet güneş paneli kullanıldığını kaydetti.

“Dünyayı daha sağlıklı ve yaşanabilir bir geleceğe taşımak amacıyla çalışıyoruz” diyen Yılmaz, "Yaşadığımız gezegenin enerji ihtiyacını temiz kaynaklarla karşılamak için öncülük ederek, güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.