Hava Durumu

Çocuklara sosyal medya uyarısı

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kıraathane Sohbetleri’ne sosyal medyada “Sertaç Abi” olarak bilinen içerik üreticisi Sertaç Güngör konuk oldu. Ebeveynlere uyarılarda bulunan Güngör, “Çocuklarınızın izlediği içerikleri kontrol altında tutmalısınız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2022 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2022 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Çocuklara sosyal medya uyarısı

İSTANBUL (İGFA) - Başakşehir’de kültür sanat sezonunun en sevilen etkinliklerinden Kıraathane Sohbetleri, Başakşehirlilerin yoğun ilgisiyle sürüyor. Etkinliğin bu haftaki konuğu, sosyal medyada “Sertaç Abi” olarak bilinen içerik üreticisi  Sertaç Güngör oldu. Başakşehir Millet Kıraathanesi’nde keyifli bir sohbete imza atan Güngör, Başakşehirli ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sosyal medyanın gerçeği yansıtmadığını söyleyen Güngör, “Youtuber’lar, her zaman lüks bir hayat içerisinde yaşıyorlar izlenimi vermeye çalışıyor. Giydikleri ayakkabıdan kullandıkları eşyalara kadar her şeyi izleyiciyle paylaşıyorlar. Asıl tehlike işte burada başlıyor. Bir noktadan sonra toplumu yönlendirmeye başlıyorlar.” dedi.

“Ailelere büyük sorumluluk düşüyor”

Özellikle çocukların sosyal medya üzerinden çok fazla video izlediğine dikkat çeken Güngör, “Burada hiçbir sansür olmadığı için, her türlü içeriğe maruz kalabiliyorlar. Burada ailelerimize büyük görev düşüyor. Çocuklarınızın izlediği içerikleri kontrol altında tutmalısınız.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.