Hava Durumu

Ukrayna'da denize giren adam mayına çarparak patladı

Ukrayna’nın Odessa plajında bir adam 'mayın riski var' uyarılarına aldırmadan denize girdi. Kısa süre sonra ailesinin gözleri önünde denizin içinde patlayarak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2022 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2022 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Ukrayna'da denize giren adam mayına çarparak patladı

Ukrayna'nın ünlü Odessa plajı Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaş sonrası mayın tehlikesi nedeniyle kapatıldı. Ukrayna'nın en popüler duraklarından biri olan ve turistlerin her yıl sıkça gittiği plajda denize girmek yasaklandı. Ancak bir adam o yasağı dinlemeyince denizin içinde patlayarak hayatını kaybetti.

Yapılan tüm uyarılara rağmen yasaklı bölgede denize giren 50 yaşındaki Ukraynalı bir adam ailesinin gözleri önünde havaya uçtu. Odesa Bölge Polisi tarafından paylaşılan görüntüler adamın denize atlaması ile meydana gelen patlamayı dakika dakika gözler önüne serdi. Patlama sırasında denize giren kişinin vücudundaki parçalar etrafa saçıldı.

Patlamaya neyin neden olduğu henüz netlik kazanmazken o sırada denizde olan başka bir adam olaydan yaralanmadan kurtuldu. Polisin açıklamasında şu ifadeleri yer aldı:

“Patlama ile talihsiz adam adeta parçalara ayrılırken, korkunç olaya plajdaki karısı ve oğlu ve aynı anda denizde yüzen bir arkadaşı da şahit oldu. Patlamaya neyin neden olduğu henüz netlik kazanmazken o sırada denizde olan başka bir adam olaydan yaralanmadan kurtulmayı başardı.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.