Hava Durumu

Simpsons'tan 'Koronavirüs' kehaneti

ABD’de yayınlanan ve tüm dünya popüler olan çizgi dizi, yaşanan birçok önemli olaya daha öncesinde bölümlerinde yer vermesiyle ünlenmişti. The Simpsons çizgi dizisi dünyanın kabusu haline gelen Koronavirüs'le ilgili 'kurtuluş' tarihini de verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2022 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2022 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Simpsons'tan 'Koronavirüs' kehaneti

Kehanetleriyle geçtiğimiz yıllara damga vurmayı başaran The Simpsons animasyon dizisi bugüne kadar birçok olayı önceden bildi ve seneler öncesinden yayınladı.

32 yıldır ekranlara gelen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizi, Disney’in Fox’u satın alması, Trump’ın başkanlığı, Kamala Harris’in başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, korona virüsü, eski Beatles mektubu, 11 Eylül Saldırıları ve Lady Gaga’nın Super Bowl’da havaya uçması gibi olayları bilmişti.

2019 yılından itibaren dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının başlangıcını öngören Simpsonlar bu sefer de bitişine ilişkin kehanetleriyle gündeme geldi. Popüler animasyon dizisine göre salgın 2022 yılında insanlığın hayatından çıkacak.

1995 yılındaki altıncı bölümünde seyircisini selamlayan Simpsonlar, akıllı saatlere gönderme yapmıştı. ‘Lisa’nın Düğünü’ isimli bölümde Lisa Simpson’ın kocasının bileğinde bir akıllı saat vardı ve ikili bu saat üzerinden iletişim kuruyordu. İlk akıllı saat 2013 yılında oluşturuldu ve Simpsonlar bu teknolojiyi tam 18 yıl önce tahmin etmeyi başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.