Hava Durumu

Putin'e kavunlu doğum günü hediyesi

Rusya lideri Vladimir Putin'in 70. doğum günü, Çeçenistan'da coşkuyla kutlandı. Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahmanov, Rusya liderine doğum günü hediyesi olarak bir kamyon dolusu "kavun", Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko ise traktör hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2022 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2022 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Putin'e kavunlu doğum günü hediyesi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 70. doğum günü sebebiyle düzenlenen törende 20 bin civarında güvenlik gücü hazır bulundu. "Güçlü Başkan, güçlü Rusya" pankartları asıldı. Putin yanlısı Çeçen lider Ramazan Kadirov yaptığı konuşmada "Rusya Federasyonu'nun halkları başkanımızın etrafında birlik oldu" diyerek Vladimir Putin'in doğum gününü kutladı. Kadirov, ayrıca Putin'e ve Rusya'ya  ağlık ve ulusal güvenlik dileğinde bulundu.

KADİROV'A PLAKET VERİLDİ

Törende Donetsk'teki ayrılıkçı hükümetin başkanı Denis Pushilin de hazır bulundu. Pushilin, Ukrayna Savaşında Rus ordusuna verdiği askeri destek nedeniyle Kadirov'a plaket verdi. İki lider daha sonra otomobil yarışı izledi. Rusya liderine doğum günü kutlamaları bununla sınırlı kalmadı.

BİR KAMYON DOLUSU KAVUN HEDİYE ETTİ

Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahmanov, Putin'e  doğum günü hediyesi olarak bir kamyon dolusu "kavun" hediye etti. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko da Putin'e ülkesinde üretilen bir traktörü hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.