Hava Durumu

Bosna-Hersek'e kimlik kartıyla seyahat edilebilecek

Türkiye'den Bosna Hersek'e, Bosna Hersek'ten Türkiye'ye kimlik kartı ile seyahat edilecek

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2022 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2022 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bosna-Hersek'e kimlik kartıyla seyahat edilebilecek

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleriyle baş başa ve heyetler arası görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Bosna-Hersek ve Sırbistan'a kimlik kartıyla seyahat edilebilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Bosna-Hersekli yetkililerle yaptıkları görüşmede geçen sene 876 milyon dolar seviyesine ulaşan ikili ticaret alanını geliştirmek için neler yapılabileceği konusunu ele aldıklarını açıkladı ve Bosna Hersek'e kimlik kartı ile seyahat döneminin başlayacağını söyledi.

Erdoğan ''Türkiye'den Bosna Hersek'e, Bosna Hersek'ten Türkiye'ye kimlik kartı ile seyahat edilecek. Dışişleri Bakanımız konuyla ilgili gerekli işlemleri yapacak. Yarın Sırbistan ile de böyle bir anlaşma yapacağız," diye konuştu.

https://youtu.be/L7y44xVYjig

"VAKTİ SAATİ GELDİĞİNDE BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ"

Erdoğan, basın toplantısında kendisine yöneltilen "Türkiye Yunanistan'a askeri operasyon düzenlemeyi düşünüyor mu?" şeklindeki soru üzerine, "Benim bu anlattıklarım bir rüya değil. Bir gece ansızın gelebiliriz diyorsak ne dedim vakti saati geldiğinde bir gece ansızın gelebiliriz. Niye? Ellerinde bu adalar var, bu adalarda üsler var, buralardan hareketle bize gayrimeşru tehditler devam ederse sabrın da bir sonu vardır. Sabrın sonu geldiği anda sabrın sonu selamettir. Selameti gördüğümüz anda bunu da Yunanistan'ın ben bildiğine inanıyorum. O vakit saat gelir, gereği yapılır. Radar kilitlemesi şu, bu adımları atmak hayra alamet değil" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.