Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli odlu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni teknik direktör olarak Önder Karaveli'yi getirdiklerini açıkladı. Çebi, ayrıca Ceyhun Kazancı'nın sportif direktör olarak göreve başladığını açıkladı. Siyah beyazlı takımın başkanı gündeme dair birçok konu hakkında da açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2022 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2022 12:51
https://www.igfhaber.com

Konuşmasına geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası rahmetli olan Konyasporlu Ahmet Çalık'a rahmet dileyerek başlayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp yönetiminde de şeffaf olmaya devam edeceklerini söyledi. Mali genel kurulda sunulan raporun milat özelliği taşıdığını kaydeden Çebi, "Bu, kimseyle bir hesap görme olayı değildir. Sonucu neyse, sonuna kadar gideceğimizi, Türk adaletinin gerekli değerlendirmelerini yapacağını, bizim de bunun takibini yapacağımızı belirtmek istiyorum. Bundan, Beşiktaş'ın geleceği çok fayda sağlayacaktır" dedi. Bir sezonda kazandıkları 3 kupanın tarihlerinde ilk olduğunu açıklayan Ahmet Nur Çebi, hakemlerden herkesin şikayet ettiğini kaydederken, "Biz nasıl cezayla susturulmaya çalışılıyorsak, işini yapamayan hakemlere de cezalar verilmeli" diye konuştu.

Ceyhun Kazancı'nın sportif direktörlük görevine getirildiğini vurgulayan Çebi, "Kendisi Galatasaray Lisesi mezunu. Elbette bir liseden mezun olacaktı. Galatasaray Lisesi'nde okuyup Beşiktaşlı kalabilmek zordur. Başardığın için teşekkür ediyorum. Bu eleştiriler gereksiz" dedi.

Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğunda ise Önder Karaveli'nin oturacağını açıklarken, "Günlerdir Beşiktaş'ın hocası Önder Karaveli diyorum ama sürekli, 'Beşiktaş'ın hocası kim olacak?' şeklinde soru soruyorlar. Bu sorulara artık bir son verin, rica ediyorum. Teknik direktörümüz Önder Karaveli'dir. Önder Karaveli hocamız büyük bir projenin bir parçası olmaya devam edecektir. Beşiktaş'ın ekonomik olarak düzelmesi yönünde oyuncu yetiştirmeye yönelik projeyi uygulayacağını açıklıyorum. Hocamız Allah sağlık sıhhat verdikçe görevine devam edecektir. Beşiktaş artık öz kaynaklarıyla beslenen bir planı başlatmıştır. Bir yıl evvel başlattık. Rize maçında çıkan çocuklarımızın yanında, onlar kadar iyi olan çocuklarımızın da olduğunu söylemek istiyorum" açıklamasını yaptı.