
BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, şehrin afet yönetim kapasitesini artırmak ve kenti afetlere karşı dirençli hale getirmek amacıyla hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Şehrin afet yönetiminde önemli bir görev üstlenecek merkezin açılış törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın yanı sıra Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Savaştepe Belediye Başkanı Ali Koyuncu, Nevşehir Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, AFAD Balıkesir İl Müdürü Şelal Ufuk Ergeldi, CHP Balıkesir İl Başkanı Fikret Şahin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Naki Çetin, büyükşehir bürokratları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.
“AKOM’UMUZ BALIKESİR’İMİZE HAYIRLI OLSUN”
Açılış töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Herkes doğup büyüdüğü memleketinde her şeyin en iyisinin olmasını ister ve bunun için mücadele eder. Bunu isterken de asla kafasında başka bir şey olmaz. Bizler böyle çalışıyoruz. Balıkesir benim ailem derken bunu gönülden söylüyorum. Yeni değil yirmi yıldır bunu söylüyorum. Şehrimizi daha ileriye taşıyabilmek için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.