Adıyaman-Çelikhan karayolu geçici olarak araç trafiğine kapatıldı

Adıyaman Valiliği, Çelikhan Yolu üzerindeki Bulam 2 köprüsünde yoğun yağış kaynaklı çökme dolayısıyla karayolunun geçici olarak trafiğe kapatıldığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 17:39
https://www.igfhaber.com

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman'da dünden bu yana etkili olan yoğun yağış dolayısıyla  Çelikhan yolu üzerindeki Bulam 2 köprüsünde yoğun yağış kaynaklı çökme yaşandı.

Adıyaman Valiliği konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Adıyaman Çelikhan karayolu geçici olarak araç trafiğine kapatıldığını duyurarak, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün bölgede çalışmalara devam ettiğini bildirdi.

Çelikhan yolu üzerindeki Bulam 2 Köprüsünde yoğun yağış kaynaklı çökme yaşanmış olup, Adıyaman Çelikhan Karayolu geçici olarak araç trafiğine kapatılmıştır.Karayolları Bölge Müdürlüğünün çalışmaları devam etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.https://t.co/3o2zUFfRv4 pic.twitter.com/JuUZ1tfn9b

— Adıyaman Valiliği (@adiyamangovtr) March 15, 2023