
ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, 22 Ağustos tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde meydana gelen trafik kazası sonucu P.Er Uğurcan Işık'ın şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık, yaralanan 11 askerin ise tedavi altına alındığını belirtti.
Bakanlıktan yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:
"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, 22 Ağustos 2024 tarihinde, meydana gelen trafik kazası sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Er Uğurcan Işık şehit olmuş; 11 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhâl hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."